chocolaat

[Total :    Moyenne : /5]

Fasting betekent niet dat je later nog iets kunt eten: je moet proberen fastfood te vermijden, minder suiker en gezondere vetten zoals kokosolie, olijfolie, boter, eieren, avocado’ s, chocolade en noten.

Zo kunt u er bijvoorbeeld zeker van zijn dat u’s middags, na 8 uur vasten, een eetlepel kokosolie krijgt. chocoliet stimuleert de Choco Lite om vet te verbranden en stimuleert de schildklier, wat de stofwisseling verhoogt. chocolade

Dit werkt niet meteen. Het duurt een paar weken voordat het lichaam verandert van het verbranden van suiker in het verbranden van vet. Je zult merken dat je minder snoep en ongezond voedsel nodig hebt als je lichaam vet begint te verbranden in plaats van suiker. Volg daarom deze chocoliet:

Water helpt om gewicht te verliezen, om de chocolade te breken verminderen sultfølelsen. Drink minstens 8 tot 10 glazen (2 liter) per dag. chocolaat

Vermijd suiker en alcoholische dranken, chocolade en snoepjes. In plaats daarvan moet je fruit eten, vooral sinaasappelen en grapefruit. Alcohol moet vermeden worden, aangezien het lichaam suiker verbrandt.

Vermijd vannlatende medicijnen als u het gewicht van chocolade wilt. Om zich te ontdoen van overtollig lichaamsvocht gaat uw bloeddruk omlaag en u voelt zich moe, misselijk en moe, waardoor het moeilijk is om gewicht te verliezen.

Wat je ook eet en hoe je het eten bereidt. Vermijd snel voedsel en verzadigd vet en verminder de inname van meel, aardappelen, rijst (witte producten) en rood vlees. Eet in plaats van kip, vis en allerlei soorten groenten. chocoliet moet u tussen de maaltijden door eten, u kunt thee, tomatensap, augurken (100 g), tomaten of graanproducten zoals cornflakes of haverchocolade drinken. Niet alleen is het belangrijk wat je eet, maar ook hoe je dat voedsel kunt maken. We gaan liever grillen of bakken in de oven dan grillen in de pan. De lichtste levensmiddelen worden bereid door verdamping, koken of roosteren in de oven/het brood.

Vermijd eten voor de TV of chocolade. Als u een zittende levensstijl heeft of meer dan 4 uur in een zittende houding zit, zal dit een negatieve invloed hebben op de bloedsuikerspiegel en bloeddruppelaar van het lichaam. Volgens een aantal studies verhoogt het risico op hartaandoeningen met 18% voor elk uur dat u nog steeds bent. Als je lang moet zitten, is het belangrijk dat je de chocoliteactiviteiten elk uur of een half uur voor minstens 5 minuten opsplitsen.

Eet kleinere gerechten. Volgens studies van de Universiteit van Utah duurt het een tijdje voordat je je vol chocolade voelt dat je klaar bent met eten. Gebruik kleinere platen, dienen kleinere porties. Wanneer de plaat leeg is, ontvangt hij signalen uit de afgewerkte hersenen en al snel kun je zien of hij tevreden is of niet. Op deze manier kunnen we te veel eten vermijden.

Het gebruik van specerijen zoals peper, gember, kerrie en cayennepeper. Ze verhogen het metabolisme en de calorieën van de lichaamschocoliet sneller. Deze krydrene helpt ook tegen maagzuur, zwelling en spijsvertering

Oefening. Een wandeling van een half uur per dag kan zeer effectief zijn. Zorg ervoor dat u zo vaak mogelijk de trap in plaats van de lift neemt.

Niet winkelen als je honger hebt. Als je gaat winkelen als je honger hebt, zijn ze zelfs hongerig en kopen ze uiteindelijk meer eten dan je nodig hebt, maar ook in slechte vorm en vettig eten. Een studie gepubliceerd in het Journal of Nutrition Education and Behavior Chocolite dat veel mensen de indruk hebben dat het eten van meer eiwit helpt om gewicht te behouden, het eten van meer eiwit was de vierde meest gebruikte strategie om gewicht chocoliet niet verhogen tussen de 1800 aan degenen die in de studie. Bijna de helft gelooft dat 20-40% van de calorie-inname moet komen van eiwit (aanbevolen inname is 10 tot 20 procent).

Vektresultatet was in de meeste studies (op één na) meer gericht op chocolade. Toen alle studies vanaf één werden gezien, was het høyproteindiettene geassocieerd met een groter gewichtsverlies van 2 kilo. Het verschil was statistisch significant in slechts één van de studies (Daly et al.), en wanneer dit werd uitgesloten van de analyses was het het verschil tussen diëten van 1 kg en is niet langer belangrijk. Høyproteindiettene gaf beduidend hogere reducties in chocoliet (-0,52% van HbA1c (hemoglobineglykert) maar behoorde vooral tot de hoogste van HbA1c in de eerste plaats. Er waren geen significante effecten op chocolade (triglyceriden, HDL, LDL en totale cholesterol) of op de bloeddruk.

A propos Ameline Cortot 424 Articles
On peut en dire beaucoup quand on voit Ameline Cortot pour la première fois, mais les deux traits que les gens apprécient le plus, c'est qu'ils sont sociables et francs, bien sûr, ils sont aussi excitants, lucides et amusants, mais d'une certaine façon ils sont traits mineurs et tachés par des comportements d'être amoral ainsi. Sa nature sociable cependant, c'est ce pour quoi elle est très appréciée. Les amis comptent souvent sur son sens de l'humour quand ils ont besoin d'aide. Personne n'est parfait, bien sûr, et Ameline a aussi une bonne part de moins de jours. Son envie et sa trahison ont tendance à faire obstacle et à atteindre tout le monde. Heureusement, sa nature franche est là pour relancer les esprits lorsque cela est nécessaire.

Soyez le premier à commenter

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée.


*